One Love Manchester og Viking <3

I dag e det 2 ting som la meg veldig glad i.

Første: Til tross England har vært en annen terror angrep i går kveld/natt til søndag i London, men det stoppe ikke meg å se denne minne konserten som viser på Facebook/Youtube/NRK3 der Ariana Grande & co kom seg fram på scene, ikke bare for å samle inn penger til ofrenes familier, de vil også vise at vi e ikke redd på terroristene, "together we are the one", Love kan tar seier over Hate. Ja, jeg e så glad i Ariana at hun velger å komme tilbake til Manchester å holde på denne spesial konserten istedenfor å gjemme seg hjemme i USA, helt utentvil. Jeg har også donate penger via facebook, selv det e veldig lite (43kr), men jeg viste at det e den eneste vei jeg kan hjelpe ofrene, utentvil. P.S: Nå jeg poste denne bloggen, e det Justin Bieber sin tur å gi støtte til ofrene. ;)

Andre: Etter 4 - 5 tap på rad, tar endelig Viking viktigste seier, denne gangen hjemme mot jumbo kollega Kristiansund, 2 - 1. Etter denne seieren, mangle nå Viking fire poeng å klarte opp over nettopp Kr.sund. Og jeg tror mest på at de klare med 2 neste kamper (borte mot Lillestrøm og hjemme mot Haugesund). I løpet av denne kampen spiller Viking spillene veldig bra, selv Kr.sund hadde utligne.. hehehe, tusen takk Patrick Pedersen, hvis ikke han lage en keeptabbe til Kr.sund keep 30 sekunder før kampen slutt, da e vi bare klarte oss 1 - 1. ;)

 

#onelovemanchester #søndag #helg #personlig #fotball #vikingfk #bloggno #blogg

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits