Terrorangrep i Manchester

Denne uke begynte med en forferdig ting som dessverre skjer igjen selv jeg håper det skulle aldri skjer mer igjen: nemlig terror angrep. Denne gangen i Manchester, England, rett etter konsert til amerikanske popstjerne Ariana Grande.


(denne bildet e fra Halloween 2016, har ikke noen denne saken å gjør)

22 personer død, noen av dem e barn og ungdommer som hadde glede seg å reise hjem etter en fantastisk konsert (for dem) og 59 personer skadd av selvmordsbombe. ISIS hevde seg nok en gang at det e de som står bak denne angrepet (selv politiet sier at det har ikke noen bevis at gjeningsmann har noen forhold til denne terror gruppet). Men det la meg nok en gang trist og i tillegg ja, ekstra forbanne enn før pga det e uskyldige barn og ungdommer som plutselig hovedmål av denne angrepet...bare fordi de synes at vesten musikk e så giftig for barn og ungdommer (det leste jeg en sted på nettet)

Ja, jeg synes også synd på Ariana, hun e bare 23år (tror jeg) gammel så bli øyevite selv på en forferdig angrepet... selv jeg har ikke hørt så mye sanger hennes (liker bare "Side By Side" og "Bang Bang")...

#terrorangrep #personlig #blogg #bloggno #søndag #nyheter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits