Det e ikke din feil at du bli tvinge deg å ta på deg maske, lille venn!

Leste i dag tidlig en fortelling via en Hong Kong avis der en 14år gammel gutt fortalt til avisen at han e homofil men bli tvinge å ta på seg maske foran alle folk han kjenner etter miljøtjeneste, eneste folk han stole på, velge reporter denne forhold videre til skolen og foreldre istedenfor å gi støtte til han. Det føler meg trist og forbanne, tenkt på at miljøtjenestene skulle være å hjelpe den stakkars gutten til å leve positiv videre.... Men istedenfor de la livet hans bli ødelagt totalt til at han stoler ikke mer folk, karantene hans begynner å bli dårligere, begynner å selvskudd, ta på maske å løy foran de andre at han bare tulle og e ikke "homofile", bli mobbet på skolen/gata av lærer/klassekameratene ++++ synes jeg han fortjener ikke det en gang, han fortjener en mye bedre livet der han får støtte fra andre. 

Jeg mener selvsagt ikke noen negativt mot miljøtjenestene, men det viser seg nok en gang e det gammel dags negative tenking der folk synes at homofil e sykdom, de e skyldig på alle forholde +++ så negative til å ødelegge livet.. 

Her jeg har lyst å si disse ordet til den stakkars lille gutten: Det e ikke din feil å være homofil, lille venn! Du e ikke den eneste, du får masse støtte av meg (og andre som ser ikke noen problemer på homofile), jeg håper at folk kommer å si "vi støtte deg å være homofil" til deg en dag i framtiden! 

#homofil #tirsdag #nyheter #personlig #hverdag #bloggno #blogg #kjærelighet 

6 kommentarer

melkesjokolade

02.05.2017 kl.11:54

Huff. Fikk helt vondt i magen av den gutten. Hvor leste du dette? Har du lenke?

ceciliechan33

02.05.2017 kl.11:58

Jeg har lenke men ligger ikke ut fordi det står kinesisk, dere kommer skjønner ikke hva det står en gang :)

melkesjokolade

02.05.2017 kl.12:17

Da så:) ha en fin dag

ceciliechan33

02.05.2017 kl.14:41

takk og i like måte ??

Due

28.05.2017 kl.22:55

For et trist liv han må ha. Homofili er jo medfødt, og ingen sykdom. Han skulle ikke behøve å leve i det skjulte, da vi nå er i 2017. Kina eller ikke!

ceciliechan33

28.05.2017 kl.22:59

mhm det e jo sant, men som jeg skrev på den blogg, største problemer e at en del.av folk i denne verden har forsatt gammel dags tenker til fleste tror forsatt ennå at det e sykdom.

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits