30.april - 1.mai film notet :)

Etter har tåler masse bråk på dagstur til Bergen med Vikinghordene lørdag 29.april, blir i går (30.april) syk pga kraftig hodepine til at jeg måtte være hjemme å slappe av. Men takk for det, fikk jeg endelig litt tid å se en film på dvd hjemme når jeg føler meg bedre på kvelden..

Ascension, kanadisk gothic horror film fra 2002, jeg føler jeg har litt flaks at jeg har den på dvd, siden jeg har laste bildet av dvd opp på en horror - Movie fb Groupe i går kveld, 2 av de kollega kommer å spør meg om hvilken filmen e dette. Der skjønner jeg at denne filmen e så sjelden til at ikke mange har hørt en gang. Filmen handle om tre kvinnelige hovedrolle (jepp, bare de 3, ingen mannelige roller) går gjennom en bygg for å fullføre en liv viktigste oppgave fra GUD (jepp, du har lest rett, GUD), i veien snakke de bare mest om den mørke planen GUD vil gjennomført og hva de synes om livet.... Ja, det e ikke skummel, ikke bloodig en gang heller, men kan se den som en kunst gothic horror film.

Men i dag, 1.mai, se jeg skrekk komedien "This is the end" en gang til før jeg ut å besøk kjæresten min i Varhaug..

Den trenger jeg ikke sier hva filmen handle om siden mange av dere har sikker se den allerede, men synes uansett jeg at filmen må ses noen ganger til før jeg skjønner om det e knall bra og morsomt eller ikke, så enkelt e det, hehe :P

#1.mai #helg #mandag #film #personlig #bloggno #blogg #alternativ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits