My Vikinghordene Story (hvordan kommer jeg bli Vikingsupporter, dagens blogg del.2)Siste blogg skrive jeg om en av kvinnelige Viking medsupporter, men i denne blogg vil jeg skrive litt om min forhold med Viking FK offiside supporter klubb - Vikinghordene.

Jeg husker ikke når bli jeg medlemmer av Vikinghordene, men jeg husker ennå hvilken grunn til at jeg bli Viking supporter: Stemmingen i sesongslutt kampen mellom Viking og Brann i 2006, når Viking kjempe mot å holde unna nedrykk mens Brann har tok sølv etter RBK (Rosenborg), sitte hjemme å se kampen på TV mens jeg kjenner stemmingen på Viking Stadion, full stadion av folk som vil avslutt ikke se Viking rykke ned til 1.divisjon (den tidens obos ligaen) for andre gang (tror jeg) ikke klubbens historien. I løpet av 2017 begynner jeg først kjøpe kampsbilletter å se kamper på stadion (så ofte som jeg kan, ja), etterhvert kjøpe jeg medlemskap til Vikinghordene i samme året. 

Men hvis snakke om hvilken år begynner jeg mer hekta å bli Vikingsupporter? Det må være etter 2010, da begynner jeg kjenner de andre hordene medlemmer, være med busstur til andre byene for å se laget spiller i bortebaner med dem, jobbe i Stadion som frivillige nesten hver annen helg. Hehehe, ja, alle arbeidskollega og venner viste at jeg e 100% Vikinghordene nå, ja hehe.

Er de i Vikinghordene snille mot deg? Ja, storsett. Selv i begynnelsen føler jeg rart at jeg plutselig være med en sånne busstur alene sammen med de ukjent hordene. Men etter en god stund jeg begynner vant med sånne tur og synes så hyggelig og koselig at jeg fått en del nye venner der. Hehe, ja, siden jeg e den eneste utlendingen og "ekstrem" åpent jenta i hordene, jeg bli nok "ekstra" populær av de guttene, til tross at jeg har drukket en del alkohol der før men flaks likevel at jeg har god kontroll til at ingen negative skjer der ennå. Selv nå bli mindre tur med dem pga har fått min kjære Adrian, til at nå jeg vil helst reise sammen med han til Viking bortekamper istedenfor med hordene. Men jeg kommer nok står på hordene sin side på Viking Stadion uansett! :) VIKING TIL ME DØR!

#personlig #vikingfk #vikinghordene #bloggno #blogg #torsdag #hverdag #fotball

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits