Lotte - fineste og snilleste Viking jenta. (Dagens blogg pt.1)

Til Lotte: Jeg tør ikke spør om dine fine bildene, så jeg bare bruke Viking logo til denne bloggen's cover bildet, håper du synes det e ok. :)

Engetlig i dag jeg bare planlagt å skrive 1 blogg, men midt i pause i formiddag fikk jeg fb melding fra ex - leder av Vikinghordene Tommy N (gi ikke hele navn pga personven), der han spør om jeg kan skrive en annen blogg om en kvinnelige hordene med navn Lotte. Men ikke misforstå alle sammen! De 2 e bare bestevenner, som jeg viste. Så i dag blir det 2 blogg fra meg, 1 her mens den andre (som e mer personlige) kommer litt senere i kveld. :)

Selv jeg kjenner henne ikke så godt og bare noen år (pga vi e Vikingsupporter, og reise av og til sammen til andre byer for heia på Viking når de spiller bortebaner), men for meg, hun e ung, pent og snill Viking supporter. Hun viste og huske kanskje ikke, men jeg huske ennå at hun (eller kanskje tvillingsøster hennes Rikki) hadde kjefte på Tommy N og noen av de andre mannlige supporter en gang noen år siden pga de prøvde å fløte (eller... noen annet) med meg i bussen og på vei hjem fra Skien, der hun synes at guttene hadde går over grenser, hehe. Hun trodde at jeg sove (ja, jeg sitte en plass foran hun & co), faktisk jeg fikk hørte alt, men velge å være stille likevel. (Ikke fordi jeg var trøtt, men prøvde å tenkte og forstått hva hun sa, but whatever, hun la meg føler trygg uansett)

Lotte, selv nå jeg ser ikke deg så ofte enn før, men via her jeg vil gjerne takke at du hadde (kanskje) la meg føler meg trygg i den turen, og ikke minst veldig hyggelig å ha deg som venn! Håper vi ses snart (kanskje allerede på lørdag, tur til Bergen) :)

#vennskap #vikingfk #vikinghordene #torsdag #blogg #bloggno

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits