Det e ikke kul å tulle og hate mot homofil

Heart and ECG (electrocardiogram). Computer artwork of a heart shape and trace of an ECG. This represents a heart being monitored by and ECG.

 

 

"Hanne (38) raser etter å ha fått denne lappen i postkassen" http://www.tv2.no/nyheter/9066782/

Ja, leste denne nyheter i dag tidlig. Og som alltid, bli raser pga idioter som hater homofil/lesbisk. Selv om denne gang viser seg at det e bare en vits fra en 17år gammel gutt, men for meg og fleste folk ute her i verden, synes at det e rett og slett dårlig vits! Siden Homofil hadde skaffe debatt ganske mange år, men fleste av oss skjønner jo alltid at de e også normal folk som oss, bare trenger mest bryr oss på dem pga de bare forelske seg i menn, ikke damer. Det gjør samme med lesbisk, men bare motsatt.

Det e jævla tull der andre sier at homofil/lesbisk e en sykdom som kan smitte til andre, unnskyld at jeg bruke litt banneord, men this is true. Homofil/Lesbisk e ikke noen sykdom, det er en av bevis at vi leve ikke i gammelsdag lenger, vi kan elske hvem vi vil, for dagens samfunn snakke jo vi mest om våres egen følelser, ikke de andre.

Ja, denne vits e rett og slett for lang på en måte!

 

#påske #kjærlighet #bloggno #blogg #mandag #personlig #nyheter #homofil

 

 

2 kommentarer

Doc og Dask

17.04.2017 kl.20:28

Helt enig, fordommer er rett og slett primitivt..

ceciliechan33

18.04.2017 kl.17:47

jepp

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits