Det e ikke kul å tulle og hate mot homofil

Heart and ECG (electrocardiogram). Computer artwork of a heart shape and trace of an ECG. This represents a heart being monitored by and ECG.

 

 

"Hanne (38) raser etter å ha fått denne lappen i postkassen" http://www.tv2.no/nyheter/9066782/

Ja, leste denne nyheter i dag tidlig. Og som alltid, bli raser pga idioter som hater homofil/lesbisk. Selv om denne gang viser seg at det e bare en vits fra en 17år gammel gutt, men for meg og fleste folk ute her i verden, synes at det e rett og slett dårlig vits! Siden Homofil hadde skaffe debatt ganske mange år, men fleste av oss skjønner jo alltid at de e også normal folk som oss, bare trenger mest bryr oss på dem pga de bare forelske seg i menn, ikke damer. Det gjør samme med lesbisk, men bare motsatt.

Det e jævla tull der andre sier at homofil/lesbisk e en sykdom som kan smitte til andre, unnskyld at jeg bruke litt banneord, men this is true. Homofil/Lesbisk e ikke noen sykdom, det er en av bevis at vi leve ikke i gammelsdag lenger, vi kan elske hvem vi vil, for dagens samfunn snakke jo vi mest om våres egen følelser, ikke de andre.

Ja, denne vits e rett og slett for lang på en måte!

 

#påske #kjærlighet #bloggno #blogg #mandag #personlig #nyheter #homofil

 

 

2 kommentarer

Doc og Dask

17.04.2017 kl.20:28

Helt enig, fordommer er rett og slett primitivt..

ceciliechan33

18.04.2017 kl.17:47

jepp

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits