Elske plug.dj

Ja, jeg elske å høre på musikk, og ønsker å bli dj, men jeg har ikke råd til å kjøpe dj utstyr, hva kan jeg gjør med dette? Det e nok spørsmål for mange av oss, inkl. meg. Men etter leter i internett mange timer, fant endelig svar: Plug.dj! Det e webside der alle kan dele sin favoritt musikk som dj, ja, du lest rett, alle kan dele sin musikk der, uansett om du har lagt den selv eller fra din favoritt band/artist. :) Der har masse rom med forskjellig musikk type du kan velger, og du kan velger å spille som dj eller bare sitte ned ved PC din, slappe av og høre på god musikk fra andre fra hele verden. :)

Min dj navn e VampireQueen, viser ofte som dj enda i romet House Of Rock & Metal, ellers i All Genres Room. Ja, har nesten 20 lang sangliste som halvparten kun for rock/metal, mens de andre e for mest k-pop eller andre type musikk. (ja, har også egen musikk room, men har bli tomt en stund.. aner ikke hvorfor men men whatever) :)

#tirsdag #musikk #hverdag #bloggno #blogg #personlig #alternativ

 

3 kommentarer

Nora Piscopo

11.04.2017 kl.21:33

Så kult! Ha en fin kveld :)

11.04.2017 kl.22:24

Se på profilen min, det er sjokolade der

Marte Marie

12.04.2017 kl.00:13

Håper du har en fin start på den nye uken :)

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits