Miste nesten en venn som jeg veldig glad i..

Heart and ECG (electrocardiogram). Computer artwork of a heart shape and trace of an ECG. This represents a heart being monitored by and ECG.
I dag miste jeg nesten en bestevenn som jeg e veldig i, det skjer sant:

Alle viste nok at jeg jobb i Pro-Service. Der kjenner jeg en del kollega og se dem som venner, også spiller ofte med dem i håndball. Andreas, en søt Sandnes mann som har Down Syndrom, e en den bestevenner som jeg frykte å miste.. siden vi jobbe sammen hverdag, da e det naturligvis å ta samme bussen hjem i Sandnes. Det gjør samme i dag, men etter vi sitte i bussholdeplassen som ligger i Opstad v/Kongeparken, merke meg og de andre arbeidskollega at Andreas skjelve så kraftig til at han kan ikke snakke ca. 10min! vi har ikke sett han skjelve så kraftig til at vi har negative følelser der at han har fått hjerteinfakt og stemmingen bli naturlig alvorlig! I den tiden jeg måtte "låne" mobilen hans for ringe til basen hans og ba dem om hjelp, mens flaks at han kommer seg raskt til at han kan snakke med miljøtjeneste hans på tlf. Etter det, skjønner jeg at han fått hjerteinfrakt pga mangle mat, så ja, jeg sprang til Spar som står andre siden av bussholdeplassen (jeg vet jo at det e farlig å sprang gjennom veien, men den tiden jeg vil ikke og kan ikke bortkast en sekund) å kjøpe 3 fine rundstykker (for bare 10kr) til han.

Jeg vet at jeg gjort det rett der at jeg holde meg hode kaldt, ro og viser meg raskt når Andreas fått hjerteinfrakt, men når sitte jeg i bussen kjenner så mange negative følelser inni både hodet og hjerte mitt med en gang, kjenner at tårer mi kommer, har veldig lyst å grine.. var veldig redd at jeg kommer å miste han for alltid. Ja, kjæresten min prøve også tørste meg via messenger etter jeg har fortalt han hva har skjer med denne søt bestevennen min (Han kjenner Andreas via håndballkamper).. Så ja, nå håper jeg at han bli bedre og bedre i løpet av kvelden og fredag slik at vi kan spiller mot hverandre igjen på håndball kamper på lørdag.

 

#bloggno #blogg #personlig #hverdag #torsdag #helse #hjerte

 

Én kommentar

Nora Piscopo

30.03.2017 kl.20:43

<3

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits