Etter Viking kamp


Viking Stadion før kamp, mens lagene holde å varme opp.

Kampen ende 3 - 3, ikke verst, bedre enn tap. Engetlig skulle være med kick off sammen med de andre Vikinghordene medlemmer, men har gjort en tabbe til jeg fikk ikke gå inn party likevel. Hvilken tabbe? Jeg kjenner sulten midt i 2.omgang, så tenke jeg at jeg bedre tar en tur til en restaurant i nærheten å spise middag før jeg videre til kick off. Men nei da, etter mat fant jeg raskt ut at stedet som andre medlemmer samle seg i, låse allerede døra. Selv skuffe, men jeg kan ikke gjør, noe andre ting enn å reise hjem.

Etter hjem, jeg bestemt at jeg bedre se en film før jeg skrive denne dagens andre blogg. Hvilken film? Nemelig Sci - Fi horror "Cloverfield"


Kort story: Hvordan en monster ødelegge hele New York City i løpet av en kveld

 
Har kjøpt inn denne DVD under Danmarks tur noen år siden, men fikk ikke se før nå. Spesial innspilling der jeg føler meg at jeg e en av dem som måtte springe hele tiden for å overlever denne monster angrepet (den person som holde kamera under hele filmen). Spenning? Ja. Men skummel? Nei. Føler ikke noen skummel følelser en gang. Så denne e bra, men ikke helt spesial bra for meg. Men hvis du liker monster filmer, jeg kan nok anbefales denne til deg, men du bedre ikke holde så høy forventing.
  


 

Én kommentar

Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits