Hvordan kan jeg få 10km egg??

Jeg merke disse mnd at jeg har ikke fått 10km pokemon egg siden høsten i fjor, uansett hvor mange pokestop jeg har tatt... Men whatever, gi aldri opp å knekke mer egg uansett.. (men bare tenke på at det blir vanskeligere å skaffe mer sjelden pokemoner..)

Dagens tur: det begynner kl. 06.45 fra Sandvikbakken, ned til Daleveien i Aspervika. 15min for å knekke en 5km egg, ikke så lang, men 800m e nok ikke verst (sammen med 200m fra i går kveld, da blir 1km til sammen). Ingen rart pokemon. Må nok tar bussen videre til Sandnes og Oppdal, men flaks det e også en liten vei mellom jobb og bussholdeplassen i Oppdal, ca. 600m. Mangle forsatt 400m, og fikk jeg nok på samme vei etter jobb (får Krabby.. skuffelse). Etter det velger jeg en 5km egg til i kveld.. i mosvatnet/vålandskogen i stavanger, 4,3km, der fått jeg denne via evolve Diglett med 50 diglett candy:Men du jo at jeg fikk ikke noen pokemon via egg uten å la den blir knekke, når det viser det mangle ca. 700m til, så bestemme jeg at jeg tar videre en tur rundt i Stavanger Sentrum (via Geoparken, Sentrum og Toget før turen avlsuttes i Bussterminalen/NSB Jernbanen. Men gud har nok helt en annen plan, det blir nok nesten ustoppelig regn når jeg ferdig i Mosvatnet og blir verre i Sentrum. Måtte ta pause og gjemme meg litt i Geoparken for å tørke litt den svarte jakke (sammen jakke som sist, men denne gangen har med rød hette grenser inni meg i tillegg), fikk rekke å knekke den 5km egg (men får natu, for en skuffelse, fordi jeg har tatt mange natu fra før allerede) før jeg bestemme ja.. måtte for korte turen i Sentrum. Men flaks at jeg fikk fange denne pokemon likevel:Etter det jeg velge en ny 2km egg, men tror fikk ikke knekke den før enda i morgen eller fredagskveld pga dårlig vær... håper får noen spesial pokemon der snart..

#trim #pokemongo #blogg #bloggno #personlig

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits