Hvordan kan jeg få 10km egg??

Jeg merke disse mnd at jeg har ikke fått 10km pokemon egg siden høsten i fjor, uansett hvor mange pokestop jeg har tatt... Men whatever, gi aldri opp å knekke mer egg uansett.. (men bare tenke på at det blir vanskeligere å skaffe mer sjelden pokemoner..)

Dagens tur: det begynner kl. 06.45 fra Sandvikbakken, ned til Daleveien i Aspervika. 15min for å knekke en 5km egg, ikke så lang, men 800m e nok ikke verst (sammen med 200m fra i går kveld, da blir 1km til sammen). Ingen rart pokemon. Må nok tar bussen videre til Sandnes og Oppdal, men flaks det e også en liten vei mellom jobb og bussholdeplassen i Oppdal, ca. 600m. Mangle forsatt 400m, og fikk jeg nok på samme vei etter jobb (får Krabby.. skuffelse). Etter det velger jeg en 5km egg til i kveld.. i mosvatnet/vålandskogen i stavanger, 4,3km, der fått jeg denne via evolve Diglett med 50 diglett candy:Men du jo at jeg fikk ikke noen pokemon via egg uten å la den blir knekke, når det viser det mangle ca. 700m til, så bestemme jeg at jeg tar videre en tur rundt i Stavanger Sentrum (via Geoparken, Sentrum og Toget før turen avlsuttes i Bussterminalen/NSB Jernbanen. Men gud har nok helt en annen plan, det blir nok nesten ustoppelig regn når jeg ferdig i Mosvatnet og blir verre i Sentrum. Måtte ta pause og gjemme meg litt i Geoparken for å tørke litt den svarte jakke (sammen jakke som sist, men denne gangen har med rød hette grenser inni meg i tillegg), fikk rekke å knekke den 5km egg (men får natu, for en skuffelse, fordi jeg har tatt mange natu fra før allerede) før jeg bestemme ja.. måtte for korte turen i Sentrum. Men flaks at jeg fikk fange denne pokemon likevel:Etter det jeg velge en ny 2km egg, men tror fikk ikke knekke den før enda i morgen eller fredagskveld pga dårlig vær... håper får noen spesial pokemon der snart..

#trim #pokemongo #blogg #bloggno #personlig

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits