Er han virkelig hater han selv?

"Ble lært at man ikke kan va glad i/elske noe før man er glad i deg selv/elske deg selv, da slitt eg for eg verken elsker meg selv eller er glad i meg selv. EG HATER MEG SELV." Det e min kjære Adrian som skrev dette nettopp i fb når han synes livet hans e bare en drit.
 
Hvem lært han sånne greie? Utentvil avdød faren hans som lærte han det, selv jeg e ikke så enig med dette, for meg synes at man kan jo glad i/elske noe uansett om du glad i deg selv eller ikke. Som meg f.eks, jeg liker ikke meg selv pga teite fortid, men so what? Jeg e glad i venner og elsker min kjære likevel.
Selv jeg e uenig på dette, jeg kan dessverre ikke overtale han å ikke tenke på det, han e så sta til at jeg kan bare gi opp og la han være i fred.
 
Ellers han holde å røyke ganske i løpet av disse 50år til at han klare aldri å slutte å røyk (selv jeg har aldri å ba han slutte å røyke), det e eneste viktigste næring han trenger mest i, ja, røyk e mye viktigere enn mat for han. Han e veldig snill mann vanligvis. Men ja, han skrev nok masse negative ord mot han selv når han har tomt for penger til å kjøpe røyk.
Og ikke bare bare, han kan blir også farlige uten røyk, men nå jeg e glad e at jeg ikke hjemme hos han akkurat nå. (ja, har få allerede varsel om dette)...
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits