Velge norge feil låt til ESC igjen?Folk har forskjellig musikk smak, så det e alltid forskjellig mening om MGP - låtene. Det gjør ikke unntak i år heller. Selv jeg har ikke sett hele showet i går kveld (kun i gullfinalen), men e allerede hekta på Åge Sten Nilsen og hans nye rock band Ammunition og låten deres "Wrecking Crew" fra før, plus ikke minst han har jo erfaring av ESC (hadde vært med ESC med gammel band Wig Wam i 2005, da enda fantastisk 5.plass i den tiden), skulle gjerne å se han vinner, men nei da, ikke det som jeg håper..

Det e jo ikke første gangen føler jeg at dere nordmann har valgt feil låt til ESC, i 2010, da e vi hjemmebane etter super seieren av Alexander Rybak og Fairytale, hekta av metal bandet Keep Of Kalessin og låten "Dragontower", tror det kan får bedre poeng i ESC, men nei da, sende dere en ballad av Didrik Solli Tangen og My Heart Is Yours.. restualtet? Ende nesten sist i internationale finale.

Så for meg, synes det e kanskje mye bedre å send en rock/metal låt til ESC mer enn Elektronica/Eurobeat/ballad til ESC. Ja, se på Finland, de hadde tok sin eneste ESC seier i 2006 akkurat pga det e veldig funke rock/metal låt (Lordi - Hard Rock Hallelujah)!

 

#mgp #blogg #bloggno #søndag #helg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits