Vått pokemon jakt

Målet: Knekke så mye pokemon egg som jeg kan.

Jepp, som tittel sier, jeg hadde bli skikkelig vått i denne turen. Var ute hele 6 timer, tur fra Sandvikbakken i Sandnes til Hundvåg i regn vær. Verst e når jeg ifra Daleveien til Ruten, så mye regn til at jeg må tar kort pause ca. 3 - 4 ganger for å la jakke mitt tørket litt i bussholdeplasser i nærheten (det e tabbe å ta den svarte tykk jakke som tåler ikke så mye vann). Etter komt til Ruten bestemt at jeg sitte inne McDonalds å spise litt før tar bussen videre til Hundvåg (må nok det, for både tørke jakke og må ha mat).


Resultatet: Fikk den siste Slowpoke via den første 2km egg til at endelig jeg kan evolve den med 50 candy og King's Rock.

Nå kommer jeg fram til Hundvåg, selv nærme seg kveldstid, men forsatt så lys og værforhold e mye bedre enn i Sandnes (en stund) til at jeg fikk gå en lang vei rundt den øyet før der begynner blåser kraftig og regn igjen.


Resutalt 1: Endelig fikk siste Ekans via den andre 2km egg til jeg kan evolve den til Arbok.


Dagens fant! Togepi i den tredje 2km egg! Herlig!

Etter det tok bussen hjem til Sandnes, endelig skulle gjerne gå tilbake til Sandvikbakken, men siden tiden e så sent plus vært å bli verre til at blir buss istedenfor.

I morgen satse nok mer tur til å knekke mer egg. God kveld, folkens!

#blogg #pokemongo #helg #tur #bloggno #bloggnorge
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits