Vått pokemon jakt

Målet: Knekke så mye pokemon egg som jeg kan.

Jepp, som tittel sier, jeg hadde bli skikkelig vått i denne turen. Var ute hele 6 timer, tur fra Sandvikbakken i Sandnes til Hundvåg i regn vær. Verst e når jeg ifra Daleveien til Ruten, så mye regn til at jeg må tar kort pause ca. 3 - 4 ganger for å la jakke mitt tørket litt i bussholdeplasser i nærheten (det e tabbe å ta den svarte tykk jakke som tåler ikke så mye vann). Etter komt til Ruten bestemt at jeg sitte inne McDonalds å spise litt før tar bussen videre til Hundvåg (må nok det, for både tørke jakke og må ha mat).


Resultatet: Fikk den siste Slowpoke via den første 2km egg til at endelig jeg kan evolve den med 50 candy og King's Rock.

Nå kommer jeg fram til Hundvåg, selv nærme seg kveldstid, men forsatt så lys og værforhold e mye bedre enn i Sandnes (en stund) til at jeg fikk gå en lang vei rundt den øyet før der begynner blåser kraftig og regn igjen.


Resutalt 1: Endelig fikk siste Ekans via den andre 2km egg til jeg kan evolve den til Arbok.


Dagens fant! Togepi i den tredje 2km egg! Herlig!

Etter det tok bussen hjem til Sandnes, endelig skulle gjerne gå tilbake til Sandvikbakken, men siden tiden e så sent plus vært å bli verre til at blir buss istedenfor.

I morgen satse nok mer tur til å knekke mer egg. God kveld, folkens!

#blogg #pokemongo #helg #tur #bloggno #bloggnorge
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits