Angel (Begravelse)Min kjære Adrian hadde vært på begravelse i dag, fordi en av kompisen hans døde av blått måte siste uke. Denne begravelse e ikke hans første, men denne blir ikke hans siste heller. Det e veldig trist å vite noen død, uansett om du har kjent han/hun eller ikke. Sad but true, livet må gå videre, så den eneste vi kan gjør e at tenkt på den person har blitt engler og reise til andre siden av verden uten å få mer vondt noen plass i kroppen sine..

Alle har jo begravelser i løpet av livet sitt, det e helt utentvil. Noen hadde vært der mange ganger, noen hadde vært der veldig sjelden. Jeg e litt flaks at jeg e en av dem som hadde bare vært der veldig sjelden (3 ganger, 1 gang i barndom, 1 gang når jeg var 20årene, 1 gang i 2011/når jeg var 26 år). Men det betyr ikke at jeg kommer ikke å bli med der igjen, det e bare tids-problemet..

 

#blogg #bloggnorge #livet #helg #trist #død #bloggno #personlig

Én kommentar

Stephen Grindhaug

10.03.2017 kl.23:38

:-(

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits