Angel (Begravelse)Min kjære Adrian hadde vært på begravelse i dag, fordi en av kompisen hans døde av blått måte siste uke. Denne begravelse e ikke hans første, men denne blir ikke hans siste heller. Det e veldig trist å vite noen død, uansett om du har kjent han/hun eller ikke. Sad but true, livet må gå videre, så den eneste vi kan gjør e at tenkt på den person har blitt engler og reise til andre siden av verden uten å få mer vondt noen plass i kroppen sine..

Alle har jo begravelser i løpet av livet sitt, det e helt utentvil. Noen hadde vært der mange ganger, noen hadde vært der veldig sjelden. Jeg e litt flaks at jeg e en av dem som hadde bare vært der veldig sjelden (3 ganger, 1 gang i barndom, 1 gang når jeg var 20årene, 1 gang i 2011/når jeg var 26 år). Men det betyr ikke at jeg kommer ikke å bli med der igjen, det e bare tids-problemet..

 

#blogg #bloggnorge #livet #helg #trist #død #bloggno #personlig

Én kommentar

Stephen Grindhaug

10.03.2017 kl.23:38

:-(

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits