My Love Adrian

Min kjæreste e 50år, kanskje ikke så gammel, men gammel nok til at han klare ikke å gå mer enn 3 runde tur, og legen hans har allerede gi han varsel at kroppen hans har begynt å bli sliten (Han fortalt det selv til meg tidligere), har funnet noen gale i prøvene hans til at han blei søke til MR. Selv vet vi ikke når skal han tar en MR undersøkelse, men han fortalt allerede at han ikke gjør noe hvis han får bekreft at han får kreft. Selv liker jeg ikke, men jeg kan ikke gjør noen andre enn respekt hans valg.

Ellers vi så elske hverandre til at jeg kjenner at han har forandre seg av meg (selv han vil ikke innrømme det, men whatever, hehe), ja i positiv måte. Før den tiden han tar alt til seg selv (pga avdød faren hans ord), men nå han vet at ingen kan holde følelser inne lenger til at han prøve å ta en prat enda med meg eller bestevennen hans Anna Serina når han trenger.

Kanskje høres rart ut, men det e sant at vi har ikke krangel en gang siden vi sammen februar i fjor, bare diskutere ofte om små tingene, så det e viktig å ikke overbestemme han uansett når, hvor og hva som skjer. Hva diskutere vi mest i? Det må være mat. Han e samme som de andre type mannfolk der at han spise ikke så mye og ikke så ofte, kun når han har lyst og/eller når blodsukker e altfor lav (han har dietes til at han må måle blodsukker hver morgen og hver kveld). Så når vi ut å handle, han handle mest mat til meg.. Jeg har sa mange ganger til han at jeg kan betale maten selv, men han e så jævla sta til at jeg kan ikke gjør noe mer enn gi opp og bare la han betale for meg likevel.  ;( Ja, jeg føler litt skydig til at han sliter i økonomien hans (ellers andre ting som la meg redd på han), men hvis jeg sier det til han, han kommer nok å bare svar "Ikke tenk på det kjære, jeg klare meg selv".

Jeg håper selvsagt at han kommer å bli bedre i alt (økonomi, helse +++) ifra neste mnd (ikke denne mnd pga tar tid å la NAV gå gjennom gjeldsnæringen oppsignelse hans, og han fortsatt slite litt på økonomi hans), og være sammen så lenge som vi kan helt til meg eller han dø...

Oi! Nå kjenner jeg trøtt i øyene, må nok legge meg nå, god kveld alle sammen!

#blogg #blogginlegg #kjærlighet #personlig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits