Solar Storm/Exploding Sun

Hmm... aner ikke hvem som har skifte denne mini serien navn fra Exploding Sun til Solar Storm? Whatever.. Jeg elsker katastofe filmer uansett. <3

Jeg e jo dame, men dere kanskje tror ikke på at jeg elsker å se katastofe filmer/mini-serier. Det begynt etter jeg har sett "The Day After Tomorrow" i 2003 (hvis jeg huske ikke feil). Hvilken filmer/mini - serier jeg har sett dette det? Det får du vite litt senere i en annen blogg

Tilbake til Exploding Sun: Jeg e sikker at alle vet at sol e solar storm e veldig farlig, men vi slipper likevel heldigvis unna pga jorda har egen beskyttelse mot denne stormen. Når jeg se denne mini-serien så tenke jeg: hmmm ja, det kan også skjer i sannheten... Men hvem vet når iallfall? Kommer vi å ta med skyldige følelser videre i livet hvis vi overlever av katastofene mens de andre e død og vi e en av dem som lager katastofe? Jeg tror disse kommer å bli svar bare via mediaene, ikke i sannheten.

Mini-serien e veldig bra, viser seg veldig godt at hvordan mennesker skifte meninger om alt når "doomsday" nærmer seg. Masse spenning selvsagt helt klart.. ;) Selvsagt kan ikke sammenligt stor filmer som 2012 og San Andreas, men ikke verst for TV - kvalitet iallfall, anbefales for dere som elske katastofe filmer/tv - seriene.

#film #tv

2 kommentarer

Henriette Thorkildsen

05.03.2017 kl.20:50

Takk for tipset :-D

ceciliechan33

05.03.2017 kl.22:32

bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits