Garnier, Rema


 

Selv jeg satse mest på naturlig skjønnhet til at jeg e ikke flink til å sminke. Men snakke om hyggene, samme med de fleste damene ute, e veldig viktig. Selv huden min har ikke alleregi mot sterke perfyrme, men jeg synes det e ikke hyggelig å ha så sterkt perfyrme lukt heller, så velge alltid en ansiktet såpe som har mindre (eller ingen) perfyrme. Som denne Garnier Pure Active 3 in 1, fant den i Rema (og de andre store butikkene), e veldig god eksempel, den kan både vaske skikkelig ansiktet mitt og kjenner nesten ingenting (ja, du kan bruke den som Scrub og/eller Mask, men for meg, begge e bare bonus) :) 

Siden den e god å bruke, har kjøpt inn allerede 3 - 4 flaske i skapet mitt slik at jeg klare den uten å kjøpe nytt en god stund, hehe ;)

2 kommentarer

Hege Kristin

05.03.2017 kl.14:36

den er god :D

ceciliechan33

05.03.2017 kl.14:41

Hege Kristin: Ja, det e veldig god. Men utelukke at jeg vil gjerne prøve noen andre som innehold ikke så sterke perfyrme også.

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits