Forbered meg å bli arbeidsledig..

Når jeg e på jobb, verste e ikke at jeg har så mye ting til å gjør til at jeg har nesten ingen pause, men e jeg har ikke fått noen ting å gjør til at jeg bare sitte ned i Kantinen å spille mobil (eller strikke, sove eller whatever) hele dagen. Sånn skjer har begynt i de siste 4 - 5 år siden, da bestillingene av bok klubbene synke dramatisk ned, arbeidsleder måtte spare jobb til dagen etter slik at jeg og de andre arbeidskollega slipper å jobbe siste økt (13:45 - 14:45)... etterhvert det begynner å bli verre der at vi fikk ikke noen ting å gjør noen dager ofte, oftest 2 - 3 dager, verste 1 hele uke.

Så finanskrisen.. kan faktisk ramme til alle, uansett om du e normal eller ikke.

Og ja, jeg har allerede forbered meg at jeg kan bli 100% arbeidsledig en dag i framtiden, selv pro - service lover at de holder å finne mer arbeid til oss. (De e ikke mye bedre selv i økonomi heller)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits