Forbered meg å bli arbeidsledig..

Når jeg e på jobb, verste e ikke at jeg har så mye ting til å gjør til at jeg har nesten ingen pause, men e jeg har ikke fått noen ting å gjør til at jeg bare sitte ned i Kantinen å spille mobil (eller strikke, sove eller whatever) hele dagen. Sånn skjer har begynt i de siste 4 - 5 år siden, da bestillingene av bok klubbene synke dramatisk ned, arbeidsleder måtte spare jobb til dagen etter slik at jeg og de andre arbeidskollega slipper å jobbe siste økt (13:45 - 14:45)... etterhvert det begynner å bli verre der at vi fikk ikke noen ting å gjør noen dager ofte, oftest 2 - 3 dager, verste 1 hele uke.

Så finanskrisen.. kan faktisk ramme til alle, uansett om du e normal eller ikke.

Og ja, jeg har allerede forbered meg at jeg kan bli 100% arbeidsledig en dag i framtiden, selv pro - service lover at de holder å finne mer arbeid til oss. (De e ikke mye bedre selv i økonomi heller)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliechan33

ceciliechan33

32, Sandnes

Kinesisk dame, 32år. Kinesisk utseede, men veldig norsk på inside. Bor i Norge 21 år, men fortsatt kjenner ganske ting i Hong Kong. Så skrive nok en del ting både om Norge og Hong Kong i denne bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits