Trist mandag

Engetlig skulle i dag vært en fin dag både for meg og kjæreste min.. Men nei da, det blir en veldig trist dag for oss istedenfor.

Ja, takk for din "hjelp" NAV til at det blir nok en gang en stor knekk for kjæreste min som e allerede sliter på økonomi hans, kun et par mnd etter hans plutselig fått gjeldsnæringen fra dere. Jeg skjønner ingenting hva dere tenke på engetlig?! Vil helst å se han ta selvmord istedenfor å ha møte med han og finne en bedring løsing?! Jeg e helt forbanne når jeg vite denne "nyheter"!

Jeg huske ennå at han e knall glad på alle i livet hans før alt blir forandre etter moren hans død i september i fjor, denne knekken e ikke liten men han klare seg likevel så fint, så kommer dere NAV med masse drit tull ting mot han. Først dele plustelig trygge penger i 2 og overføre ikke dem mer enn bare 2 ganger pr.mnd, så etterhvert gjeldsnæringen der kan dere trekke penger uten la han vite noen oversikt, det går FAKTISK IKKE ANNET! Tenk på at han synke seg selv fra topp til bunn bare i løpet av disse mnd. I mellomtiden han klare nesten ikke en gang tenke på andre ting enn å bemyre hvordan han klare å betale regninger han har fått, vunder en del ganger å selge den eneste bilen han eier, som betyr veldig mye for han.. (ja, han fortalt til meg mange ganger at selge bilen = selge livet hans).

Etter disse mnd, endelig vi blir enige ca.2 uke siden at han bør lever inn oppsignelse skjema av gjeldsnæringen for å håper at han kan få bedre økonomi ifra mars.. Vi trodde at ting kommer å bli lysere ifra nå, men så trekke de nok en gang mest av den andre del av trygge penger til at han bare fått ca. 1000kr på konto...

Kanskje mange av dere (lesere) synes at det e hans valg, men jeg vil gjerne skrive denne blogg likevel, for å vasler at dere må ikke stole på NAV, ikke faen en gang!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits