Pro - Serivce

Siste blogg har skrev at jeg jobbe i Pro - Service, her skrive jeg hva jeg tenkt om dette

Jeg søke der via NAV nesten 12 år siden, da var jeg siste år i videregårende skole i Godalen, Stavanger. Engetlig de skulle hjalpe meg å finne jobb ute i Sandnes siden jeg har bare språkproblemet (som e ikke så alvorlig enn de andre), men siden jeg har fått en av min eks kjæreste (men har tok allerede slutt etter han.. vet ikke hva kjærlighet for noe) så jeg har bestemt at jeg jobbe fast der fram til i dag. Ja, fra 2006/7 til nå.. 10/11år, hadde aldri tenkt at jeg kan jobbe så langt, til tross jeg tenkt ofte slutte å jobbe der med forskjellige grunn. Men storsett jeg trives så godt og har fått en liten del nye venner. Det e det jeg takknemlig for, uten denne firmaet, har ikke i dag. :)

Der jobbet jeg nesten alle avdelingene, unntak mekanisk og kontor, før jeg bestemt at jeg satse 100% på pakke avdeling i Ålgård (selv vi kaller der Ålgård, byggningen ligger faktisk i Oppdal, en liten kryss sted mellom Sandnes og Gjesdal kommune. Mest kjente Kongeparken i nærheten). Der hovedoppgaver e pakking bok til ungdoms bokklubbene Girl:It, Penny & Friends og Kickerz for Norge, Sverige og Finland (ja, jeg bare navnt hva jeg jobbe for, ikke promo/reklame for) plus litt forskjellig økoioske tørr matvarer fra en lokal matfiramet (ja, det e en ekstra jobb etter bestillingene av bokklubbene har synke kraftig i siste 10årene, fra over 10000 til nå bare ca.5 - 6000 eller enda mindre pr.mnd). Det hørest kanskje veldig lett ut for dere normal folk, men faktisk ikke lett en gang, spesial for arbeidsledene min, som måtte bruke ekstra mye tid til å passe på at alt på jobbblir perfekt både for firma og meg og mine arbeidskollega. Hvis ikke da kundene kan blir misfornøyd til oss ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits