Min personlighet, mitt problem

Selv jeg skrive ikke så mye erfaring til å skrive blogg, men personlig synes jeg det e koselig å skrive det av og til. Minst jeg kan skrive min mening om sakene, uansett om det e nyheter, nett - video, tv show, musikk eller whatever +++

Mange venner synes at jeg e koselig dame, selv har enda språk problem til tross jeg bor i landet 21 år (flytte til Norge i 1996, da var jeg bare 12 gammel ung dame), men siden tenke jeg nesten bare positiv til at jeg har vist til foreldre mine (som har flyttet tilbake til Hong Kong etter langtidsopphold i Norge) at jeg klare meg selv å bo alene her i landet (med selvsagt hjelp fra venner ofte når jeg trenger hjelp), bare må passe på at jeg må snakke ikke for fort, hehehe.

Siden jeg har språk problem, selvsagt kan ikke jobbe en vanlig jobb. Så jobb jeg i Sandnes Pro - Service, privat firmaet som gi jobbeplass til personer som har problemene i livet sitt til at de kan ikke jobbe en vanlig jobb (som f.eks har Dawn Syndrom, hadde vært alvorlig ulykke tidligere til at måtte sitte i rullestol resten av livet, AD/HD, Austrime +++ ), engetlig jeg skulle jobbe der en liten stund, men tror ikke at blir 10år så lang.. (begynner der siden 2006/7, rett etter jeg ferdig på videregående skolen i Gordalen, Stavanger, da var jeg 22år gammel)

Kanskje mange synes det e kult at jeg kan snakke 3 - 4 språk, men det kommer også problemer.. ja, ikke i engelsk, men i kinesisk.. Jeg ble ofte mobbe/hamme av ukjent folk (fleste ungdommer) på gata akkurat nå morsmål mitt, (Før venner min også gjort dette mot meg, men siden jeg har gi klar beskjed at jeg liker ikke dette så har de skjerpe seg automatisk etter hvert), så jeg pleie tar med musikk (i mobilen min) når jeg ute så slipper jeg høre mer folk hamming.

Utenom disse 2, jeg trives veldig godt å bo i Norge. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min bror

28.02.2017 kl.20:48
Skrevet av ceciliechan33
Etter jeg har flytte ut fra familien min (når jeg var 18), har jeg kutte nesten ut alle kontakt med dem, aner ikke hvorfor..eller jo, kanskje pga både meg og dem e ikke så flinke å ta kontakt unnta...
Bli medlem
hits